Спедиция

  • Ние от „Спедира“ ЕООД добавяме стойност към нашите услуги, като съдействаме на нашите клиенти на всеки един етап през целия процес на организирането и транспорта на стоките (от поемането на заявка за товар до неговата безпроблемна доставка).
  • Нашият екип организира, координира и осъществява спедиторски услуги на територията на цяла Европа. По-голямата част от нашите клиенти са фирми от сектора на Производството, на които съдействаме при организирането на транспорта на тяхната продукция. Ние предлагаме бързи, ефективни и надеждни решения на всеки настоящ и бъдещ клиент.
  • Тясно сме специализирани в автомобилното транспортиране, но според спецификата на всеки един товар търсим най-удачния вариант и можем да предложим и превози с железница, по вода и по въздух.
  • Подхождаме индивидуално към всяка една поръчка, уточняваме конкретните изисквания на клиентите, спецификите на товарите и сроковете за товарене и доставка. Можем да Ви предложим и консултация относно опаковката, разпределяне на стоката в транспортни единици, начина на товарене, осигуряващ безопасно и безпроблемно превозване. 
  • Изготвяме необходимите документи, съобразно изискванията за транспортни услуги. Работим 24/7 и по всяко време при поискване да осигурим информация къде се намират вашите товари. Държим на коректни дълготрайни отношения и даваме всичко от себе си за удовлетворяването на клиентските потребности.
  • Всеки един от нас се стреми да предложи най-качественото обслужване и да отговори на всички условия на  динамично развиващия се пазар, какъвто е транспортния и спедиторски.
Спедиция
0,00лв.
Количество: Виж повече...